sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Unioni Naisasialiiton pj. toivoo Hännikäisen tappavan itsensä

Unioni Naisasialiiton puheenjohtaja Katju Aro esitti tänään Unioni Naisasialiiton virallisella fb-sivulla toiveen, että Timo Hännikäinen tappaisi itsensä pikaisesti.

Toivetta Hännikäisen itsemurhasta pj. Katju Aro kutsuu "jalostuneeksi vastineeksi" sille, että "Timo Hännikäinen" -nimisestä fb-profiilista oli lähetetty vieressä näkyvä kuva Unioni Naisasialiiton fb-sivulle.

3 kommenttia:

 1. Varhaisteinien kinastelua, kummaltakin.

  VastaaPoista
 2. Kyllä, mutta Katju Aro on yhteiskunnan tukea nauttivan institutionaalisen toimijan istuva puheenjohtaja, jossa ominaisuudessa hän kommentoi tämän samaisen tahon virallisella fb-sivulla.

  En huomannut, että yksikään valtamedia olisi noteerannut mitenkään Naisasialiitto Unionin puheenjohtajan tölväisyä. Vain mies vedettiin lokaan, ja sai kärsiä seuraamuksista. Nainen päästettiin, kuin koira veräjästä.

  VastaaPoista
 3. Hmm. Vääristelet surutta. Ketjussa juuri tuon kuvan edellä esitettiin, että *Hännikäinen* olisi toivonut feministien pikaista itsemurhaa. Aro totesi tähän, että sekin olisi ollut Hännikäiseltä feministejä kohtaan tyylikkäämpi herja kuin tissikuvien lähettäminen. Tappo- ja raiskausuhkaukset tapaavat näissä kuvioissa mennä toisinpäin ja feministit saavat niitä ahkerasti. Toivottavasti se kiinnostaa sinua yhtä paljon nyt kun tiedät, miten tilanne oikeasti meni.

  VastaaPoista